Hightech

We proberen bij ons in de praktijk zoveel mogelijk zelf te doen, dat maakt het voor ons en onze patienten gemakkelijker. U hoeft niet een eind te reizen voor een onderzoek of behandeling, veel doen we zelf.

In willekeurige volgorde bieden we U het volgende aan;

Algemeen laboratorium onderzoek zoals Suiker,Cholesterol,Goed en slecht cholesterol, Bloedijzer en urine onderzoek.
Specialistisch onderzoek zoals Gehoortesten, Allergietesten, Longfunctieonderzoek,Hartfilmpjes en Geluidsgolven onderzoek van de vaten, en sinds kort een 24 uurs bloeddrukmeter met holterregistratie waarmee uw bloeddruk en hartritme gedurende 24 uur worden geregistreerd.
En als laatste aanwinst de 3D Echograaf voor onder andere niersteen onderzoek, galstenen en zwangerschap,maar ook voor het in kleur aantonen van bijvoorbeeld een thrombosebeen en de hartactie.

 

 

 

 

 

 

 

Wat doen we nog meer?
We doen in de huisartsenpraktijk kleine ingrepen (ingegroeide teennagels, plekjes en vlekjes verwijderen)
Verder hebben we 2 praktijkverpleegkundigen die onder ander zijn voor; de begeleiding van mensen met astma, diabetes (suikerziekte), uitstrijkjes maken,cardiovasculaire risico profilering( dat is een lang woord waarmee wordt bedoeld dat zij met behulp van verschillende apparatuur uw risico op het krijgen van hart en vaatziekten kunnen berekenen, zie ook cvd) en voor osteoporose (botontkalking).