info@drbeeker.nl 0297-283063

De kracht van onze praktijk

Dr. Beeker is uw lokale huisarts in Mijdrecht. Wij zijn een familiepraktijk waar wij al twee generaties lang patiënten ondersteunen. Sinds de jaren ‘70 was de praktijk van Coby Beeker gevestigd in Mijdrecht als de eerste huisartsenpraktijk van Mijdrecht. Vervolgens heeft zijn zoon, Jaco Beeker, de praktijk overgenomen. Met hetzelfde doel: om onze patiënten zo goed mogelijk bij te staan. Wij gaan nog steeds voor de huisarts van toen, én de huisarts van nu. Persoonlijk, bereikbaar en met gemak.

We delen onze kennis graag met de nieuwe generatie. Dit doen we als opleidingspraktijk. Samen staan we voor het opleiden van voldoende, vakbekwame en toekomstbestendige huisartsen in Nederland. Wij bevinden ons op loopafstand van de winkels en de omliggende dienstencentra, zoals de verzorgingshuizen en de aanleunwoningen. Daarnaast zijn wij 52 weken per jaar open, waaronder ook op de zaterdag. Samen maken we de gezondheidszorg toegankelijk.

Goede, innovatieve, continue en persoonlijke huisartszorg

Dat zijn de kernwaarden van de Goed Gezond Groep. Zo gaan we ook met onze huisartsenpraktijken om: zorg vanuit een persoonlijke, menselijke insteek. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Maak kennis met de Goed Gezond Groep.

Uw zorgverleners

Lokale en persoonlijke huisartsenzorg staat bij ons centraal. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor!

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 13:00

 

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

tel. 0297 283063

Belt u voor een spoedgeval? Bel dan naar tel. 0297 273926. Belt u voor een spoedgeval buiten onze werktijden? U kunt contact opnemen met de huisartsenpost te Leidse Rijn, tel. 088 1309620.

Niet verschenen zonder bericht?

Bent u verhinderd en kunt u niet naar het spreekuur? Meld u dan, het liefst 24 uur, van tevoren telefonisch af. Zo kunnen wij u en andere patiënten nog beter van dienst zijn!

Weten wat dit voor u betekend of wilt u meer informatie klik hier.

Tarieven bij veelvuldig niet (tijdig) annuleren.

€15,00
Afspraak huisarts en assistente
€30,00
Afspraken praktijkondersteuner somatiek en GGZ

Herhaalrecepten

Uw herhaalrecepten kunt u aanvragen via het patiëntenportaal. Als u inlogt op de patiëntenomgeving kunt u uw medicatie kiezen uit uw medicatielijst. In het patiëntenportaal kunt u ook herinneringen ontvangen wanneer u uw medicatie opnieuw nodig heeft.

Komt u er niet uit? Dan kunt u bellen naar onze receptenlijn tel. 0297 582224. Ook kunt u bij de assistente aan de balie recepten bestellen. Recepten die u aanvraagt kunt u na twee werkdagen na 13.30 uur ophalen bij uw apotheek.

Onderdeel van SKGE

Uw huisarts is aangesloten bij Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). Meer informatie over SKGE en de klachtenfunctionaris vindt u op de website www.skge.nl. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op peter@goedgezondgroep.nl

We staan graag voor u klaar

Onze praktijk staat open voor nieuwe patiënten. Via het inschrijvingsformulier kunt u zich aanmelden voor onze praktijk. We kijken ernaar uit u te ontmoeten bij een kennismakingsgesprek!

Niet verschenen zonder bericht?

Het komt helaas wel eens voor dat een patiënt een afspraak maakt, maar vervolgens niet naar het spreekuur komt. Hierdoor raken wij onnodig veel tijd kwijt. Deze verloren tijd gaat ten koste van andere patiënten, die graag een afspraak willen maken.

Als u de afspraak niet door kunt laten gaan vragen wij u (het liefst 24 uur) van tevoren de afspraak af te bellen. Een andere patiënt kan dan in uw plaats ingepland worden.

Wat gebeurt er wanneer u niet (tijdig) afzegt? Bij het niet verschijnen zonder bericht krijgt u in uw medisch dossier een aantekening. 
De eerste keer dat dit gebeurt zal de assistente contact met u opnemen en u verzoeken de volgende keer de afspraak tijdig af te bellen. Als dit daarna nog een keer gebeurt kunnen wij deze afspraak bij u in rekening brengen.

Tarieven bij veelvuldig niet (tijdig) annuleren.

€15,00
Afspraak huisarts en assistente
€30,00
Afspraken praktijkondersteuner somatiek en GGZ
Let op:

Deze nota wordt niet door uw zorgverzekering vergoed en zult u zelf 
moeten betalen. Wij volgen met deze regel de landelijke richtlijnen van 
de LHV (Landelijke Huisartsenvereniging).