info@drbeeker.nl 0297-283063

Ons team

Dit zijn wij

Lokale en persoonlijke huisartsenzorg staat bij ons centraal. Een huisarts die u kent en waar u altijd terecht kunt. Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor!

Angelique Krieger

Doktersassistente

Jaren geleden ben ik begonnen als doktersassistente bij Dr. Beeker. Als doktersassistente ben ik over het algemeen het eerste aanspreekpunt in de praktijk, waarbij ik voornamelijk probeer om de hulpvraag van de patiënt duidelijk te krijgen. Vanuit daar handel ik, en dan kan van alles zijn! Hierdoor blijft mijn werk afwisselend en dat maakt het voor mij nog steeds interessant.

Anne-Marie de Jong

Physician Assistant in opleiding

Sinds september 2022 ben ik in opleiding tot PA. Als PA leer en werk ik onder supervisie van de huisarts en heb ik mijn eigen spreekuur. Van origine ben ik verpleegkundige en tot vorig jaar was ik werkzaam op de ambulance in Den Haag. In mijn vrije tijd rij ik graag paard en wandel ik regelmatig in het bos of op het strand.

Carola Blaauw

Doktersassistente

Eva Beeker

Doktersassistente en kwaliteitsmanager

Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar als doktersassistente. De laatste jaren werk ik ook als kwaliteitsmanager in de zorg. Ik probeer altijd op een coachende manier samen dingen te bereiken, ik kijk hierbij naar de individu en wat diegene op dat moment nodig heeft of van mij verwacht. Zo probeer ik de kwaliteit voor onze patiënten hoog te houden. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst samen met mijn vriend en twee honden en ik kook graag voor vrienden en familie.

Gaby Akkerman

Praktijkondersteuner huisarts (S)

Herman Schreurs

Praktijkondersteuner (IZ)

Sinds 1 juli 2022 ben ik werkzaam bij de Goed Gezond Groep als praktijkondersteuner Ouderen en Intensieve zorg. Ik heb jaren geleden de opleiding tot HBO verpleegkundige afgerond en ik ben, voordat ik bij de GGG terecht kwam, 22 jaar werkzaam geweest bij een grote zorgorganisatie die zich richt op verpleeghuiszorg en thuiszorg. Ik was daar o.a. werkzaam als zorgbemiddelaar.

Waar ik in mijn oude werk vooral telefonisch contact had met zorgvragers, vind ik het in mijn huidige functie weer ontzettend leuk om face to face contact te hebben met patiënten!

Jaco Beeker

Huisarts

Toen ik klaar was met mijn geneeskunde opleiding ben ik begonnen in de huisartsenpraktijk van mijn vader, Coby. Mijn vaders praktijk was al sinds de jaren ‘70 gevestigd in Mijdrecht, en ook mijn grootvader was een arts. Het mooist aan mijn beroep vind ik de uitdaging tussen de vertrouwde omgeving en het vernieuwen daarvan. Als huisarts is het belangrijk om mee te gaan met de tijd. Daardoor blijft onze huisartsenpraktijk snel, toegankelijk én gemakkelijk.

Jolanda Simons

Doktersassistente

Jolande Beeker

Verpleegkundige, praktijkondersteuner & doktersassistente

Naast verpleegkundige, praktijkondersteuner en assistente voel ik me bovenal de Mater Familias. In overlegsituaties wil ik vooral de wensen en inzichten vanuit de patiënt belichten. Dit vinden wij namelijk erg belangrijk in de gezondheidszorg. Ik probeer ‘de lijm te zijn’ binnen onze praktijk: mensen én behoeften en aanbod met elkaar verbinden.

Maartje Rietveld-Langeveld

Huisarts

Mercedes Verweij

Doktersassistente

Murthadha al Saady

ANIOS

Goede zorg draait niet alleen maar om ‘het juiste’ medicijn. Een consult is mijns inziens pas geslaagd als een patiënt niet alleen de beste behandeling krijgt, maar ook mee heeft kunnen wegen in de keus voor die behandeling en bovendien voldoende inzicht in zijn of haar klacht heeft. Mijn patiënten waarderen het dat ik meedenk, en ik waardeer mijn patiënten omdat ze hetzelfde doen!

Rabiha Ghanem

Medisch schoonheidsspecialiste

Als een geboren en getogen Mijdrechtenaar ben ik al 13,5 jaar werkzaam als medisch pedicure/schoonheidsspecialist. Dit doe ik onder de naam Beauty Arabia in de gemeente de Ronde Venen. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in wondbehandelingen en het screenen van de diabetische voet. Ik vind het fijn dat ik mijn passie voor voetverzorging en wondbehandeling mag uitvoeren binnen de praktijk.

Maatwerk is bij mij de vuistregel, want iedere voet/wond heeft zijn eigen zorg! Mijn doel is behaald wanneer de patiënt tevreden mijn behandelstoel verlaat.

Renata Schuuring

Praktijkondersteuner huisartsenzorg (GGZ)

Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner huisartsenzorg ter ondersteuning aan en onder regie van de huisarts. U kunt bij mij terecht met diverse psychosociale klachten en persoonlijke problemen waar u wat ondersteuning bij wil. In de afgelopen 11 jaar heb ik diverse opleidingen afgerond om mijn bekwaamheid op peil te houden en positief bijdragen aan mentale gezondheid zorg in onze complexe samenleving. Buiten mijn werk word ik benoemd als een goed mens, eigenwijs, lieve moeder. Ik noem mezelf nieuwsgierig met het oog op een ander, in de zorg en voor elkaar.

Tim de Klerk

Physician assistant

Sinds 2018 werk ik bij de Goed Gezond Groep als physician assistant. Binnen de huisartspraktijk zie je van alles voorbij komen en dat maakt het werk zo leuk en gevarieerd. Ondanks dat je van alles verstand moet hebben zijn er natuurlijk ook aandachtsgebieden voor elke behandelaar. Mijn aandachtsgebieden zijn bewegingsapparaat, dermatologie en chirurgie. Daarnaast is het ook mogelijk om sinds 2022 gebruik te maken van echografie binnen de praktijk. Ik hoop door mijn persoonlijke en amicale werkwijze een prettige werksfeer te creëren, waarbij de patient zich vertrouwd kan voelen en over alle onderwerpen met mij in gesprek kan gaan!

Zainab al Mansoury

Physician assistant

Natascha Bruin

Physician assistent in opleiding